Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

KNBF Logo

Takk for din deltagelse!

Du er nå med i konkurransen om å vinne en redningspakke. Konkurransen avsluttes 19. februar. Vinnerne blir kontaktet i løpet av uke 9.

Ha en fin dag videre!

Vennlig hilsen
Tryg Forsikring

 

Visste du?

Båtforbundet (KNBF) og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem i forbundet. Du får 30 % rabatt på vår spesialtilpassede båtforsikring, og inntil 24 % rabatt om du samler de andre forsikringene dine hos oss.

Les om dine fordeler