Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Reiseforsikring for familie og barn

Med Reise Ekstra får du den beste dekningen for familien – hver gang dere forlater hjemmet. Forsikringen gjelder både på reiser og i fritiden, uansett om dere er ute i samlet flokk eller utforsker verden på egenhånd.

Beregn pris på reiseforsikring
 

Reiseforsikring - familie på tur med hav og fjell i bakgrunnen

Vår reiseforsikring for familie dekker samboer/ektefelle og barn ut forsikringsåret barnet fyller 21 år. Dette gjelder så lenge barnet har samme folkeregistrerte adresse som en av sine foreldre.

Forsikring for familie omfatter også barnebarn og fosterbarn, dersom barnet bor fast hos deg. Adopterte barn og surrogatbarn er omfattet av forsikringen fra foreldrene har overtatt den daglige omsorgen.

For hjemmeboende barn over 21 år, kan det tegnes reiseforsikring på foreldrenes avtale, forutsatt at barnet har folkeregistrert adresse hos en av sine foreldre.
 

Beregn pris på reiseforsikring

Se hva reiseforsikringen dekker