Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Båthavn

Medlemsforsikring

Norske Sjø Havneforsikring ikon

Norske Sjø Havneforsikring

Norske Sjø Havneforsikring inneholder alt båtforeningen trenger for å være godt forsikret. 215 havner har allerede valgt denne avtalen.

Sjekk pris og kjøp

Bestill tilbud

Hva inneholder forsikringen?

Norske Sjø Havneforsikring inneholder alle landbaserte produkter båtforeningen trenger slik som kaier og flytebrygger, bygninger, kraner, slipp, ansvar og styreansvar. Båtforeninger som er medlem av KNBF har følgende fordeler:

Kollektiv ulykkesforsikring

Kollektiv ulykkesforsikring gir dine medlemmer erstatning hvis de skader seg i en ulykke. Forsikringen dekker varig medisinsk invaliditet, behandlingsutgifter og dødsfall.

Styreansvarsforsikring og rettshjelp

Styreansvarsforsikring omfatter erstatningsansvar for styremedlemmer og leder i båtforeningen. Forsikringen dekker også rettslig behandling.

Kaskoforsikring på flytebrygger

Kaskoforsikringen omfatter plutselige og uforutsette skader på flytebrygger med fastmontert utstyr, med unntak av skader som skyldes elde og slitasje, samt frost og/eller berøring med is.

Forenklet fremstilling
Dette er et utdrag av vilkårene.

Se fullstendige vilkår her.

Bruk medlemsfordelene dine

Snakk med en hyggelig rådgiver for et godt medlemstilbud på forsikring

Ikon Danske Bank telefon

Spørsmål om forsikring?

Vi hjelper deg gjerne.
Send en e-post til norskesjo@tryg.no

Ikke medlem?
Meld deg inn i KNBF her