Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Privatforsikring

Tryg har mange forsikringer for privatpersoner. Se vårt utvalg.

Privatforsikring du kan tegne hos Tryg er blant annet: bilforsikringhusforsikringinnboforsikringreiseforsikringbåtforsikringhytteforsikring, 
verdigjenstandforsikring og ulykkesforsikring

Bilen er forsikret. Ganske sikkert med full kasko. Og hjemmet. Antagelig også hytta. Ja, selvfølgelig har du forsikret tingene dine. For det kan bli farlig dyrt å ta sjansen på det motsatte. Med en privatforsikring kan tingene dine tross alt erstattes på en eller annen måte.

Få et tilbud – helt enkelt

Men har du forsikret barna dine? Ulykker og sykdom kan ingen forsikre seg mot. Dessverre. Men vi kan forsikre oss mot de vanskelige økonomiske problemene som så lett oppstår hvis det verste skulle skje. Det kan være tøft nok å bære den psykiske belastningen hvis noe skulle skje med ditt eget barn - om du ikke i tillegg skal møte økonomiske vanskeligheter. Selv om vi lever i et av verdens rikeste land med gode sosiale støtteordninger, vil du møte økonomiske begrensninger hvis noe skulle skje med ditt barn. Vår Barn Ekstra forsikring fortsetter der folketrygden stopper. 

Har du noe du ønsker å forsikre og som du savner informasjon om? Enten det gjelder mennesker, motorsykler, kjæledyr eller veteranbilen: Ta kontakt med Tryg for å få vite mer om privatforsikring!