Vi oppdaterer systemene våre. Skadeskjemaer, innlogging og andre funksjoner kan derfor være ustabile. Kontakt oss for å få tilbud på forsikring.

Forsikring av eiendeler

Tryg hjelper deg med dine forsikringer av gjenstander du eier.

Tryg tilbyr forsikring av eiendeler som bilhusinnboreisebåt, fritidshus, verdigjenstander, uflaks og øvrige eiendeler.

Få et tilbud – helt enkelt

Det finnes flere muligheter når du skal velge forsikring av eiendeler:

 •  Bil: Vi har ulike typer bilforsikringer, som vi kan tilpasse nettopp til ditt behov. 
   

 •  Hus: Vår husforsikring, Hus Ekstra, gir ekstra fordeler til deg som er opptatt av trygghet. 
   

 • Innbo: en forsikring gir deg nødvendig økonomisk trygghet hvis dine ting blir skadet i en brann, blir borte på grunn av innbrudd, eller hvis de blir ødelagt av vann. Vår Innbo Ekstra gir ekstra fordeler til deg som er opptatt av trygghet. 
   

 • Reise: en slik forsikring hjelper deg hvis bagasjen kommer bort/blir stjålet, man blir syk, eller at man rett og slett må avbestille reisen på grunn av at noe uforutsett skjer, for eksempel at noen i familien blir alvorlig syk. 
   

 • Båt: vi anbefaler deg å forsikre båten din utfra ditt behov for økonomisk trygghet. I Tryg bestemmer du selv hvor omfattende din båtforsikring skal være. 
   

 • Hytte: som bruker av en fritidseiendom vil vi tro det er viktig for deg at gleden ved å bruke eiendommen ikke ødelegges av de økonomiske overraskelser og ergrelser man kan oppleve hvis uvedkommende bryter seg inn, eller det som verre er, at fritidshuset blir utsatt for brann. Vi anbefaler deg å forsikre fritidshuset ditt utfra ditt behov for økonomisk trygghet. 
   

 • Verdigjenstandforsikring: anbefaler vi for verdifulle ting som smykker, videokamera, fotoutstyr, golfutstyr, bærbar PC og bunad.

Om det er noen øvrige eiendeler du ønsker forsikring på, men mangler informasjon om, ta kontakt med Tryg.