Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Problemer med nedlasting av dokumenter
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer som gjør at det kan være problemer med nedlasting av dokumenter. Vi beklager ulempen og ber deg prøve igjen senere. 

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Vilkår Personforsikring

Her finner du vilkår for private personforsikringer. Se hva som dekkes, hvordan erstatningen beregnes og hvilket ansvar du selv har for å begrense og forebygge skade.

Produktvilkår

Produktvilkårene sier hvem, hva, hvor og når forsikringen gjelder.

Sikkerhetsforskrifter

Sikkerhetsforskriftene handler om hva du selv må gjøre for å begrense eller forebygge skader. Dersom disse ikke overholdes, kan dette påvirke erstatningen du mottar.

Dekningsvilkår

Dekningsvilkårene sier hva forsikringen omfatter, hvilke tilfeller som gir rett til erstatning, hvilke unntak som gjelder og hvordan erstatningen beregnes.

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring Familie

Behandlingsforsikring

Behandling Enkel

Behandling 55+

Kritisk Sykdom

Felles vilkår

Generelle vilkår gjelder for alle private forsikringer. De må leses i sammenheng med vilkårene for hver enkelt forsikring.

Trenger du personforsikring?

En god personforsikring eller barneforsikring kan hjelpe deg og dine nærmeste å opprettholde levestandarden i en ellers krevende situasjon.

Les mer om personforsikringer