Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Liten gutt på sykkel med hjelm på hodet

Sikkerhet på to hjul - samarbeid med Trygg Trafikk

I mange år har Tryg Forsikring støttet Trygg Trafikks arbeid med å sette fokus på sikker sykling. Målet med samarbeidet er å øke oppmerksomheten rundt trygg bruk av sykkel og elsparkehjul, og viktigheten av å bruke hjelm – selv for hverdagssyklistene.

Undersøkelser viser at kun 60 prosent av alle syklende bruker hjelm, og tallene er enda lavere for de på elsparkesykkel. Det synes vi ikke er godt nok.

Å bruke hjelm er den beste garantien du kan få for å unngå alvorlige hodeskader ved uhell. Derfor jobber vi sammen med Trygg Trafikk (tryggtrafikk.no) for økt fokus på sykkelsikkerhet for «hverdagssyklisten». De som sykler eller sparker til skolen, jobb eller butikken, og ikke som en del av en treningsøkt. Syklistene er mer utsatt for alvorlige skader enn bilister, og konsekvensene er mye, mye større for de på to hjul enn de på fire hjul. 

Hjelm er et viktig sikkerhetstiltak for syklisten og vi støtter derfor Trygg Trafikk (tryggtrafikk.no) i at Norge bør innføre påbud om hjelmbruk. Gjennom kampanjer og medier vil vi formidle dette budskapet – og vi håper du finner det like meningsfylt som oss.

Videoene viser hvor enkelt det er å ta på en sykkelhjelm.