Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Meld skade blir snart enda bedre
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer. Dette kan bety at Meld skade ikke fungerer som den skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke siden igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Hender som skriver på datamaskin

Søk om rettshjelp

Hvis du er i en tvist, kan rettshjelpsforsikringen i mange tilfeller dekke utgifter til advokat. En tvist betyr at det er fremsatt et økonomisk krav som er avvist, eller med andre ord en uenighet eller konflikt.

Tryg samarbeider med Mekle, som er et gratis tilbud, for å se om tvisten kan løses raskt og enkelt i saker som dekkes av forsikringen. Vi har også inngått samarbeid med advokatfirmaet Legalis, hvor du får redusert timepris.

For å søke om rettshjelp må du sende oss en skriftlig søknad ved å fylle ut vårt skadeskjema på denne siden.

Søk om rettshjelp

  Slik fungerer rettshjelpforsikringen

  Hva trengs for å melde sak? 

  Melde skade på nett for deg selv eller på vegne av andre 

  1. Logg inn med BankID
  2. Svar på noen enkle spørsmål 
  3. Bekreft og send inn 
  4. En skadebehandler vil vurdere saken og ta kontakt 

  Fakturering

  Ønsker du å sende inn faktura for en eksisterende rettshjelpssak som er innvilget kan du enkelt gjøre det her. 

  Send inn ny informasjon i pågående sak

  Dersom du har ny informasjon eller vil sende inn mer informasjon kan du enkelt gjøre dette. Oppdater din skadesak med eksempelvis kvitteringer eller kontaktinformasjon til vitner.

  Send inn ny informasjon

  PS! Ha skadenummeret ditt klart.

  Ord og uttrykk - Rettshjelp