Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Slik bruker du livbøyen

Tryg-bøyen kan redde liv. Se filmen og les de enkle reglene for hvordan du bruker livbøyen i en nødssituasjon.


 

Slik går du frem:

  1. Ta bøyen ned fra opphenget. Dra linebeholderen til deg slik at den blir frigjort fra bøyen.

  2. Legg gjerne plastbeholderen på bakken, og sett en fot på den. Da har du begge hendene fri og får mer kontroll på kastet. Bruk den ene hånden til å styre retningen og den andre til å kaste med. Sikt rett foran den som trenger hjelp.

  3. Når vedkommende har fått tak i bøyen, ber du personen legge seg inn i den. Om det ikke går, kan vedkommende også henge på slep etter bøyen. Dra forsiktig mot land.

  4. Hjelp personen på land. Pass på at ditt eget tyngdepunkt er så lavt som mulig, slik at du ikke selv faller i vannet. Rop eventuelt om hjelp.

  5. Ring etter hjelp (tlf. 113) dersom vedkommende er uklar og ikke kan gjøre rede for seg eller har svelget mye vann. Kontakt alltid lege dersom det gjelder barn under 8 år.

Kontakt gjerne Tryg dersom bøyen har vært i bruk. Vi vet at den allerede har vært nyttig i over 1000 tilfeller der liv har stått på spill.

Icon-pdf Hvordan bruke livbøyen (krever Adobe Acrobat Reader eller tilsvarende)