Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

 1. Tryg Magasinet

Dette gjør du ved stormskader

Nedblåste trær, avrevne tak og vannskader er ikke uvanlige etter en storm. Å komme fort i gang med sikring og skadebegrensning er viktig for at skadene ikke skal bli større.

Tre som har falt i stormen

Sikkerhet først

 • Steng hovedbryter/skru ut hovedsikring dersom det er skade på det elektriske anlegget. Kontakt elektriker for kontroll og eventuelle reparasjoner.

 • Varmtvannsbereder/elektrisk anlegg som har stått under vann, må ikke tas i bruk før utstyret er kontrollert av elektriker

 • Sett opp varsel ved konstruksjoner som står i fare for å rase sammen.

 • Det kan være stor fare forbundet med å fjerne veltede trær. Tilkall eventuelt brannvesenet for å få hjelp.
   

Begrens skadene

 • Skader på tak og vegger bør dekkes til for å unngå at vann trenger inn i bygningen.

 • Dersom det er kommet vann i bygningen – iverksett tørking. Sett opp vifter og sørg for god ventilasjon. Åpne ytterdører og vinduer kan bidra til å fremskynde tørking.

 • Ved store vannmengder kan brannvesenet være behjelpelig med pumper

 • Rydd eiendommen for løse gjenstander slik at disse ikke kan forvolde ytterligere skade dersom vinden tar seg opp igjen.
   

Dokumenter skadene

 • Ikke kast skadet løsøre med mindre du har avtalt dette med oss. I mange tilfeller sender vi en takstmann eller en av våre samarbeidspartnere for å vurdere eller utbedre skadene.

 • Ta bilder eller film av skaden. Disse kan brukes til å vurdere omfanget.
   

Naturskader og erstatning

Les brosjyren fra Norsk Naturskadepool og Landbruksdirektoratet (PDF)
 

Melde skade?

Du kan enkelt melde skade via vårt skademeldingsskjema på nett.

Meld skade