Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Det handler om å være til stede

Tanken bak Natteravnene er enkel. Det handler om å bry seg om det som skjer i nærmiljøet - skape trygghet, trivsel og tilhørighet for de unge ved å være til stede der de er.

Ungdommer på bybanestopp ser på en Natteravn

 

Natteravnenes tilstedeværelse bidrar til å redusere vold, hærverk og kriminelle handlinger. Derfor sier vi gjerne at «Natteravnene var der da det ikke skjedde.» Natteravnene regnes i dag som et av Norges største og viktigste voldsforebyggende prosjekt.

Natteravnene er et av de beste eksemplene på frivillig innsats fra foreldre og andre voksne som deltar i det offentlige rom [...]
Fra Stortingsmelding nr. 42: Politiets rolle og oppgaver

Natteravnene er drevet av frivillige og over 500.000 har bidratt til tryggere et lokalmiljø. Natteravning skal være trygt og gratis for alle som ønsker å delta. Derfor bidrar Tryg med nødvendig bekledning, utstyr og materiell til de frivillige. Natteravnene er også forsikret på vei til og fra, og selvsagt under ravning. 

Tryg har vært Natteravnenes hovedsamarbeidspartner siden 1995 og har deltatt aktivt i oppbyggingen av det som i dag er en landsomfattende folkebevegelse med over 370 lokale natteravngrupper.