Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Gutt sover med bamse

MEDLEMSFORDEL

Ulykkesforsikring for barn

Som oftest går alt bra, men det koster lite å være forberedt. Med vår ulykkesforsikring for barn, får du utbetalt erstatning dersom barnet ditt får en varig funksjonsnedsettelse etter en ulykke.

Sjekk pris på ulykkesforsikring

God ulykkesforsikring til god OBOS-pris

Dette er en god ulykkesforsikring for barn med flere fordeler: Vi-appen – et digitalt foreldreverktøy, og Tryg Legehjelp – rask tilgang til lege og helsepersonell via mobil og video.

Fordi du er medlem i OBOS får du inntil 23 prosent rabatt på ulykkesforsikringen, og kan sikre barnet ditt fra kun 10 kroner i måneden.

Se hva du får når du kjøper ulykkesforsikring for barn

Om barnet ditt får en livsvarig, fysisk skade, får barnet en engangsutbetaling. Erstatningen skal kompensere for tapt livskvalitet når alvorlig sykdom eller ulykke har ført til varig funksjonsnedsettelse – medisinsk invaliditet.

PS! Vår barneforsikring har ingen krav om invaliditetsgrad - barnet får erstatning fra første prosent
ja
Du, barnet ditt og resten av familien får raskt tilgang til lege og helsepersonell 365 dager i året. En digital legetime via telefon og video der du får råd, hjelp, resept – i det hele tatt hjelpen du trenger.

Sparer deg for både tid, penger og bekymringer. Gjelder også kveld og helligdager.
ja
Vi dekker nødvendige utgifter dere har i forbindelse ved en behandling, dersom barnet ditt blir utsatt for en ulykke.
  • behandling hos lege og tannlege
  • behandling på sykehus – gjelder ikke private sykehus, private klinikker, hotell og opptreningshjem
  • behandling hos fysioterapeut og kiropraktor
  • medisiner og proteser hvis det er skriftlig anbefalt av lege eller tannlege
  • bandasjer og lignende
  • reise mellom hjemmet og behandlingsstedet
ja
Vi håper selvsagt det aldri skjer, men barneforsikringen vår gir deg en utbetaling om barnet ditt faller bort.
ja
Dersom barnet ditt må være lenge borte fra skolen på grunn av sykdom eller skade, dekker barneforsikringen leie av en AV1 Skolerobot. Roboten har kamera, høyttaler og mikrofon. Det gjør at barnet ditt kan følge undervisningen i klassen, og holde kontakt med familie og venner – uten å være fysisk til stede.
ja

Dette er et utdrag av vilkårene. Last ned fullstendige vilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

Kjøp Ulykkesforsikring for barn

 
Mor passer på sykt barn

Rask tilgang til legehjelp

Det er lett å bli bekymret og usikker når barnet ditt blir sykt. Med vår ulykkesforsikring får du og barnet ditt blant annet rask tilgang til legehjelp via mobil slik at du får råd og hjelp når du er usikker. Sparer deg for både tid, penger og bekymringer.

PS! Tryg Legehjelp kan også lastes ned som app. 

Far og datter

Styrk dine foreldreferdigheter

Å være mamma og pappa kan være fullt av utfordringer. De færreste av oss tar foreldrerollen på strak arm. VI-appen er et digitalt foreldreverktøy som hjelper deg i foreldrerollen gjennom forskningsbaserte råd, tips og påminnelser. Appen er laget av erfarne norske fagpersoner og hjelper med både små og store hverdagsutfordringer.

Med vår ulykkesforsikring får du gratis tilgang til VI-appen PLUSS i ett år. Her får du ubegrenset tilgang til digitale kurs av høy kvalitet som er enkle å gjennomføre.