Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Nærbilde av leiliheter
OBOS logo


Unike forsikringer for kunder i OBOS-banken

Velger du Tryg til å passe på deg og dine får du som medlem av OBOS, og kunde i OBOS-banken, en helt unik forsikringsavtale. Personforsikringen er eksempelvis spesielt god.

Sjekk pris og kjøp forsikring

  Gode grunner for å velge oss

  • Unik forsikringsavtale
   OBOS og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem i OBOS.
  • Gode forsikringer – 23 % rabatt
   Med innboforsikringen kan du forsikre alle tingene dine fra kun 4 kroner dagen, og samler du forsikringene dine hos oss får du veldig gode rabatter – faktisk inntil 23 %.
  • Rask og god hjelp
   Hos oss kan du føle deg trygg. Du får rask og god hjelp når du trenger det. Det er enkelt å melde en skade via tryg.no, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang.

  PS! Avtalen forutsetter at du er medlem i OBOS.

  Mor og sønn leker

  OBOS Personforsikring

  Har du og din partner felles boliglån, bør dere også ha en livsforsikring på hverandre. OBOS Person inneholder en livsforsikring og en uføreforsikring som gir deg og familien en økonomisk trygghet. Det sikrer at livsstilen ikke må endres i en allerede utfordrende situasjon.

  Par sitter på gulvet og drikker kaffe

  OBOS Innboforsikring Ekstra

  Det er viktig å sikre innboet, enten du eier eller leier bolig. OBOS Innboforsikring Ekstra er en av markedets beste forsikringer til en svært gunstig pris. Forsikringen dekker blant annet uflaksskader, bekjempelse av skjeggkre og forsikring av innbo ved flytting.

  Hus

  Husforsikring

  Har du kjøpt bolig, trenger du en husforsikring. Husforsikring Ekstra dekker alt fra brann og naturskade, til skade forårsaket av dyr og punktering av vindu. Den kan også utvides med en råte- og skadedyrforsikring som dekker skader forårsaket av råtesopper og bekjempelse av skadedyr.

  Forsikringer vi anbefaler

  Vi har samlet tre viktige forsikringer som de aller fleste trenger. Her får du Trygs beste forsikringer for reise, innbo og familieulykke.

  Inkludert i OBOS Forsikringspakke

  Få opptil 23 % rabatt på andre forsikringer

  Som medlem av OBOS kan du få opptil 23 % rabatt på andre forsikringer og tilgang til en rekke gode fordeler.

  Fordeler og samlerabatter

  Kjøper du tre forsikringer eller mer blir du fordelskunde hos oss og får blant annet tilgang til Tryg Bolighjelp og Tryg Omsorg.

  Ikon Danske Bank telefon

  Spørsmål om forsikring?

  Vi hjelper deg gjerne.
  Ring 915 04040 eller gå til våre sider for kundeservice

  Ikke medlem enda?

  Som OBOS-medlem får du forkjøpsrett på boliger over hele landet og flere gode fordeler.

  Meld deg inn i OBOS på obos.no