Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Bilde av to jenter som holder en arm opp hver og lager peace tegn. De ser på utsiket over Golden Gate bridge.

Depositumsgaranti

Tryg har i samarbeid med hybel.no utviklet Depositumsgaranti som selges på deres hjemmeside. Depositumsgaranti gir utleier samme sikkerhet som ved et vanlig depositum. Privatpersoner kan benytte depositumsgarantien som et alternativ til depositum ved leie av bolig.

  • Lav engangskostnad

  • Trygghet for utleier

  • Enkel bestilling

  • Tre års varighet

Bestill depositumsgaranti på hybel.no

Et alternativt depositum

Som alternativ til et vanlig depositum kan leietaker kjøpe en depositumsgaranti. Leietaker betaler en engangssum på 14 % av depositumet. Man slipper å binde et stort beløp på en depositumskonto og utleier har samme sikkerhet som ved et ordinært depositum. Garantien dekker blant annet skyldig husleie, utgifter til utkastelse og skader på bolig. Varigheten til depositumsgarantien er tre år.

Hybel kan i tillegg tilby juridisk vanntette husleiekontrakter og depositumsgaranti som et alternativ til depositumskonto