Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Bilde av to jenter som holder en arm opp hver og lager peace tegn. De ser på utsiket over Golden Gate bridge.

Depositumsgaranti fra Hybel.no

Tryg har i samarbeid med Hybel.no utviklet Depositumsgaranti, som du kan kjøpe på hjemmesiden til Hybel. Depositumsgaranti gir deg som er utleier samme sikkerhet som ved et vanlig depositum.

Privatpersoner kan benytte depositumsgarantien som et alternativ til depositum ved leie av bolig.

Hvorfor benytte seg av Depositumsgaranti fra Hybel.no?

  • Lav engangskostnad

  • Trygghet for utleier

  • Enkel bestilling

  • Tre års varighet

Bestill Depositumsgaranti på Hybel.no

Et alternativt depositum

Som et alternativ til vanlig depositum, kan den som leier boligen kjøpe en depositumsgaranti. Leietakeren betaler en engangssum på 14 % av depositumet. Da slipper leietakeren å binde et stort beløp på en depositumskonto, og den som leier ut boligen har samme sikkerhet som ved en vanlig depositumsordning. Garantien dekker blant annet skyldig husleie, utgifter til utkastelse og skader på bolig. Depositumsgarantien varer i tre år.

Hybel tilbyr juridisk vanntette husleiekontrakter og depositumsgaranti som et alternativ til en depositumskonto.