Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Villaforsikring

Trygs Hus Ekstra tilbyr tilleggsdekninger for forsikring av din villa.

Villaforsikring bør du kjøpe fordi huset ditt består av store verdier. Tryg kan sette sammen en villaforsikring tilpasset dine behov, både for forsikring av bygning og innbo.

Hjemmet ditt er den dyreste investeringen du gjør i løpet av livet. Bygningen og innboet er derfor også det som koster mest å erstatte hvis det skulle rammes av brann, vannskader eller hvis verdifulle gjenstander blir stjålet.

Beregn pris – 10 % nettrabatt

Hus Ekstra er vår villaforsikring med tilleggsdekninger, og dekker flere typer skader og har høyere beløpsgrenser for erstatning enn den ordinære villaforsikringen.

Alle hjem er forskjellige. Vi har tatt konsekvensen av dette og kan derfor tilby deg forsikringsdekninger som er tilpasset såvel ditt behov for trygghet som de verdier du har i ditt hjem.

Hvis du i tillegg tar litt ekstra vare på boligen din vil vi belønne dette gjennom å gi deg en lavere premie. Det lønner seg å være ansvarlig kunde i Tryg.

Du kan selv velge hvor omfattende din villaforsikring skal være. Vår Hus Ekstra gir ekstra fordeler til deg som er opptatt av trygghet.

Tilbud på villaforsikring

Få et uforpliktende tilbud