Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikringspremie

En forsikringspremie påvirkes av mange faktorer, men det er mye du kan gjøre for å få ned prisen. Sjekk hva som gir rabatt og beregn forsikringspremie i vår forsikringskalkulator!

Hvordan fastsettes en forsikringspremie?

Forsikringspremien avhenger blant annet av hva som skal forsikres og hvor god dekning du vil ha. Våre forsikringer er fleksible så du bestemmer selv hvor mye som skal dekkes.

Husk at det ikke alltid lønner seg å velge den billigste forsikringen.

Få et tilbud – helt enkelt

Hvordan kan jeg få en lavere forsikringspremie?

Det lønner seg å samle forsikringene hos oss. Hvis du kjøper minst tre forsikringer får du både samlerabatter og andre fordeler.

Du kan også få lavere forsikringspremie ved å gjennomføre ulike sikkerhetstiltak. Eksempler på sikkerhetstiltak er installasjon av boligalarm.

Beregn forsikringspremie i vår forsikringskalkulator

Prøv vår forsikringskalkulator for å finne pris på forsikringen ut fra de spesifikasjonene som passer deg.

Beregn pris – 10 % nettrabatt