Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Whistleblower Linje

I Tryg er en av våre sterkeste verdier den at vi møter mennesker med respekt, åpenhet og tillit.

Tryg ønsker på denne måten å være et selskap som kunder, samarbeidspartnere, investorer og andre interessenter kan ha full tillit til.

Som ledd i arbeidet med god virksomhetsledelse har Tryg derfor åpnet en mulighet for at medarbeidere og eksterne interessenter kan si fra om de mener at medarbeidere eller den øverste ledelse i Tryg, eller andre med tilknytning til Tryg, bryter loven eller reglene for god selskapsledelse og forretningsskikk.

Alle henvendelser vil bli nøye undersøkt, både for å sikre at ingen Tryg-ansatt opptrer kritikkverdig, og for å sikre at ingen bliver anklaget uten grunn. Alle henvendelser går direkte til sjefen for compliance, DK og leder av revisjonsutvalget i Tryg.

Kontakt Trygs Whistleblower Linje

Det er kun mulig å bruke Whistleblower Linjen hvis du har tilknytning til Tryg, for eksempel som leverandør, kunde, samarbeidspartner, investor eller lignende. Det kan kun rapporteres opplysninger om medarbeidere, styremedlemmer eller andre med tilknytning til Tryg.  

Henvendelser behandles anonymt og fortrolig.

Med vennlig hilsen

Morten Hübbe 
Konsernsjef 

Retningslinjer

Les mer om Trygs Whistleblower Linje:

Retningslinjer for Trygs Whistleblower Linje

Guidelines regarding Trygs Whistleblower Line