Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Meld skade blir snart enda bedre
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer. Dette kan bety at Meld skade ikke fungerer som den skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke siden igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Hus under oppussing - Tryg Forsikring

Melde skade - Oppussingsforsikring

Har du spørsmål knyttet til forsikringen kan du kontakte Tryg Forsikring på tlf. 915 04040 eller chat.

Gjelder skaden feil eller mangler, er du pliktig å reklamere direkte til håndverker i reklamasjonsperioden og innen rimelig tid før kravet rettes mot forsikringen. Se håndverkertjenesteloven paragraf 22. 

Vilkår Oppussingsforsikring Mittanbud

Vilkår Oppussingsforsikring Prosjekt +

Felter merket med * må besvares

Upload requirements
Upload requirements

*Dine opplysninger vil kun bli benyttet til å kontakte deg for å avklare din situasjon og dine behov, og vil ikke bli benyttet til videre markedsføring fra Tryg.