Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Gi hele familien tilgang til å se forsikringene på Min side

Mange har ektefelle, samboer eller barn som er forsikret på samme avtale. På Min side kan du enkelt gi tilgang til familiemedlemmer, slik at alle får god oversikt over forsikringene.

Par som sitter på kjøkkenet med laptop og kaffe

Slik gir du familien tilgang:

  1. Logg inn på Min side
  2. Velg «Min profil» i menyen
  3. «Tilgang» finner du nede på siden
  4. Legg til den eller de du ønsker å gi tilgang

Familiemedlemmer som får tilgang, kan logge inn på Min side med BankID og få full oversikt over forsikringene. De får kun lesetilgang og kan ikke gjennomføre endringer på avtalen.

Logg inn på Min side