Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Opplevde alle bedrifters mareritt

03. september 2020 ble en dramatisk natt for Thor Christian Ebbesvik. Midt på natten ble han vekket av politiet. De kunne fortelle at noen hadde tatt seg inn i butikken hans, stjålet en bil og kjørt den ut gjennom glassveggen.

Daglig leder i Autosalg AS, Thor Christian Ebbesvik.

- Jeg fikk sjokk. Når jeg kom frem til butikken så det helt forferdelig ut. Et stort hull i veggen og glassbiter over alt, sier Daglig leder i Autosalg AS, Thor Christian Ebbesvik.

Autosalg er forhandler av nye og brukte biler. Som alle andre bedrifter er Thor Christian avhengig av en forutsigbar drift.

- Det å stenge ned butikken er kjedelig og fører med seg en rekke bekymringer, sier Ebbesvik.   

Heldigvis hadde Autosalg tjenesten Sikker Bedrift som er et samarbeid mellom Tryg Forsikring og vaktselskapet Avarn

-  Når jeg kom til åstedet var allerede Avarn og politiet på plass, i tillegg var Tryg Forsikring varslet. Det tok ikke lang tid før innbruddstyven var tatt, sier Ebbesvik. 

-  Trengte ikke å stenge  

Sikker Bedrift er en total trygghetsløsning for bedrifter. Hensikten er å ta hånd om slike situasjoner så effektivt som mulig.

- Å komme på jobb morgenen etter var en stor lettelse. Veggen var lukket igjen, glassbitene var borte og alt var ryddet opp.  

Med andre ord kunne Ebbesvik gå på jobb som normalt. 

-  Resultatet var at vi ikke hadde nedetid, dette var en stor lettelse. Jeg trengte ikke å bruke mye tid på å ordne opp, det gikk av seg selv. Jeg kunne bruke min tid på kundene mine, smiler Ebbesvik. 

Ebbesvik i dialog med kunde like etter innbruddet.
Illustrasjon: Ebbesvik i dagen med kunder like etter innbruddet. 

-  Den beste løsningen for bedrifter

Sikker Bedrift er unikt i markedet og gjør det lettere for kundene før, under og etter en skade. 

-  Dette produktet er utviklet med formål om at kundene våre kan gjenopprette driften så raskt som mulig etter en skade, sier Harald Harung i Avarn Security.