1. Tryg Magasinet

Best i test på hundeforsikring og katteforsikring

Vår forsikring for hund, katt og hest er kåret best i test av Norsk Familieøkonomi. Ingen andre har like god dekning ifølge testen.

To hunder som koser. På bildet vises en sekser-terning sammen med teksten, Best i test - Norsk familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi har nylig testet dyreforsikringen til 10 ulike selskaper i Norge. Tryg Forsikring troner alene på topp og Norsk Familieøkonomi sier at dekningen i vår husdyrforsikring er omfattende.

Tryg tilbyr den mest omfattende dyreforsikring med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.

«Det gis også ros for at egenandel aldri stiger og at selv om livsforsikringsdekningen synker med alderen, synker denne aldri til under 5 000 kroner for hund eller 40 prosent av salgsverdi for katt. I tillegg til å dekke ordinær undersøkelse og behandling hos veterinær, dekker Tryg også kostnader knyttet til CT og MR samt spesialsjampo og fôr så lenge behovet for dette fremstilles av veterinær», fremkommer det i testen fra mai i 2019.

Veterinær via mobilen

Tryg Forsikring har et tett samarbeid med FirstVet som gjør at du kan ta veterinærtimen på mobilen via en app. Dette er inkludert i vår husdyrforsikring, noe som er en stor fordel ifølge Norsk Familieøkonomi.

«Forsikringen gir også tilgang til FirstVet med ubegrensede konsultasjoner uten egenandel, med unntak av konsultasjoner som gjelder kosthold, adferdsproblemer eller andre områder som ikke er dekket under forsikringen. Det er heller ingen egenandel ved behandling av huggormbitt.»

Abonnenter av Norsk Familieøkonomi kan lese testen her
 

Hund, katt og hest

Tryg har husdyrforsikring for katt, hund og hest. Veterinærbesøk kan være kostbart, dermed er det en stor trygghet med forsikring for både husdyret og eier. Under kan du lese mer om de ulike forsikringene. Bestiller du på nett får du 10% rabatt.