Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Fikk rådgiving, ble overrasket over fordelene

Syv av ti tjener på en gjennomgang av forsikringene sine viser tall fra Tryg. Én av de som virkelig fikk oppleve dette er NITO-medlem, Jarle Sæthermoen, som oppdaget mange nye fordeler ved å få rådgivning på familiens mange forsikringer.

Jarle Sæthermoen, NITO-medlem

- Som ingeniør er jeg nøye av meg og har pleid å ta en grundig gjennomgang av forsikringene med store Excel-ark, sier Jarle Sæthermoen. Han flyttet forsikringene til NITOs forsikringspartner Tryg og sparte flere tusen kroner.

At det var så mye å tjene på å tegne forsikring gjennom NITO var overraskende, etter å ha hatt konkurransedyktige priser også tidligere.

Brukte medlemsfordel på forsikring

Jarle forteller at han kjøpte «full pakke» med både private forsikringer hos Tryg og medlemsforsikringer hos NITO både for seg selv, kona og barna.

- Det var summen av mange ting: alt fra forsikringer på bil, hus, hytte og båt, til livsforsikringer. Dette er penger vi heller kan bruke på andre aktiviteter, det var en no-brainer, sier familiefaren.

Fikk bedre vilkår, lavere egenandel og høyere utbetalinger

Det kan være overveldende å skulle gå nøye igjennom vilkårene på alle forsikringer sine, men som medlem i NITO slipper du det. Da får du forsikringsvilkår som er blant markedets beste, med 30 prosent rabatt på alle private forsikringer.

– Det er altfor mye informasjon å sette seg inn i, så ofte velger man bare ut ifra pris og ikke hva som faktisk ligger bak av fordeler. Det ble tydelig her at gjennom NITO-avtalen var det veldig mange elementer som ingen andre klarte å matche, sier Jarle.

Han forteller at familien både har fått bedre rammevilkår, med lavere egenandeler og høyere skadeutbetalinger, og har i tillegg spart penger.

- Flytting av forsikringene var enkelt. Tryg ordnet alt, jeg trengte bare å signere.

Gode råd og sammenligninger

Jeg er veldig fornøyd med servicen og fleksibiliteten til Tryg. Alle familiens forsikringer ble gjennomgått og istedenfor å pushe på oss ting vi ikke trengte, fikk vi gode råd om hva vi burde og ikke burde gjøre.

Få rådgivning og godt tilbud