Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Sikker bedrift - Bakgrunnssjekk

Riktig kompetanse er kritisk for de fleste bedrifter. En ny ansettelse er å anse som en millioninvestering.

Dessverre svindles det både med arbeidserfaring og dokumentasjon på formell utdanning. En siste sjekk av arbeidssøkende sluttkandidater sin formalutdanning, arbeidserfaring og referansesjekker, kan være en fornuftig investering og koster mye mindre enn du tror.

  • Sikrer at alle kandidater får en rettferdig behandling
  • Virker forebyggende på den useriøse delen av søkermassen
  • Øker kvaliteten på rekrutteringsarbeidet
  • Styrker arbeidsgivers omdømme
  • Inkluderer en forsikring som sikrer bedriften økonomisk oppgjør hvis virksomheten blir skadelidende som følge av at en kandidat som har oppgitt feilaktige opplysninger likevel ikke blir fanget opp av bakgrunnssjekken

Avtale om bakgrunnssjekk for bedriftskunder hos Tryg koster kr 2.800 ekskl. mva., og inkluderer én bakgrunnssjekk (fokus på kildesøk og verifisering av formal- og realkompetanse).

Ingen bindingstid eller årsavgift – betaling kun per bakgrunnssjekk.

 

Få tilbud