Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Kollektiv hjemforsikring

En kollektiv hjemforsikring, også kjent som innboforsikring, får du tilgang til hvis du er medlem i et forbund eller en annen type organisasjon. Kjøper du en kollektiv hjemforsikring blir du forsikret som del av en gruppe, hvor alle får samme forsikringsavtale og like vilkår.

En kollektiv avtale er vanligvis fremforhandlet av en organisasjon på vegne av medlemmene og har ofte svært gode dekninger til en god pris.

Kjøp av kollektiv hjemforsikring

Kollektive forsikringer kan man kjøpe direkte fra forbundet, foreningen eller organisasjonen man er medlem av. De har ofte et eget forsikringskontor som kan hjelpe med både informasjon og kjøp av forsikring. De fleste kollektive forsikringene kan man også kjøpe via samarbeidende forsikringsselskap.

Tryg har avtale med mange forskjellige forbund og selger kollektiv hjemforsikring på vegne av flere.

Her finner du en oversikt over de private forbundene vi samarbeider med.

Medlemsfordeler i Tryg

Er du medlem i et av forbundene vi samarbeider med, kan du få medlemsfordeler hos oss og gode priser på forsikring.

Se våre samarbeidspartnere

Har du spørsmål? Kontakt gjerne kundeservice.