Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Innbruddsforsikring

Tryg har forsikring mot innbrudd både for private og bedrifter

I Tryg er innbruddsforsikring en del av flere forsikringer, avhengig av om du trenger forsikring som privatperson eller for en bedrift, og hvilke eiendeler du ønsker å forsikre mot innbrudd. Vi hjelper deg gjerne med innbruddsforsikring for å dekke ditt behov for sikkerhet.

Få et tilbud – helt enkelt

Ved innbrudd kan innboet bli skadet eller stjålet. En tyveriforsikring for innbo dekker tyveri på forsikringsstedet. Forsikringen dekker skader ved tyveri fra bygning og hærverk på ting i bygning. Sikkerhetsforskrifter for at en privatforsikring skal gjelde for tyveri på forsikringsstedet kan for eksempel være: Dører skal være låst og vinduer og andre åpninger i bygning/rom i bygning skal være forsvarlig sikret. Nøkkel skal oppbevares utilgjengelig for uvedkommende. 

Innbruddsforsikring i Tryg er en del av flere forsikringer, enten det er for private eller bedrifter. En forsikring mot innbrudd kan vi hjelpe deg med å tilpasse, til ditt eller bedriftens behov.