Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Del din livbøyehistorie

Vi har plassert ut over 55 000 livbøyer ved sjø og vann i hele Norge. Vi vet ikke når en av dem blir tatt i bruk for å redde noen – men det vet kanskje du?

Har du eller noen du kjenner hatt en opplevelse hvor det har vært nødvendig å bruke livbøyen fra Tryg? Eller vært i en situasjon som kunne vært enklere om det hadde vært en livbøye i strandlinjen? Da ønsker vi å høre fra deg.

Erfaringer der livbøyen har vært i bruk kan være sterke minner. Men samtidig kan det øke bevisstgjøring om sikkerhet ved og i vann. Det kan også bidra til at livbøyer får henge i fred slik at de er tilgjengelig for bruk når noen trenger den.

Her er et eksempel på en historie som vi delte med våre kunder.
 

Felter merket med * må besvares