Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Del din livbøyehistorie

Vi har plassert ut over 55 000 livbøyer ved sjø og vann i hele Norge. Vi vet ikke når en av dem blir tatt i bruk for å redde noen – men det vet kanskje du?

Har du eller noen du kjenner hatt en opplevelse hvor det har vært nødvendig å bruke livbøyen fra Tryg? Eller vært i en situasjon som kunne vært enklere om det hadde vært en livbøye i strandlinjen? Da ønsker vi å høre fra deg.

Erfaringer der livbøyen har vært i bruk kan være sterke minner. Men samtidig kan det øke bevisstgjøring om sikkerhet ved og i vann. Det kan også bidra til at livbøyer får henge i fred slik at de er tilgjengelig for bruk når noen trenger den.

Her er et eksempel på en historie som vi delte med våre kunder.
 

Felter merket med * må besvares