Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Tryg Legehjelp

Gratis for NITO-medlemmer

Tryg Legehjelp for NITO

Få raskt hjelp av leger og sykepleiere på telefon og video 365 dager i året. Er du medlem i NITO, kan du benytte tjenesten gratis. Alt du trenger å gjøre for å aktivere Tryg Legehjelp, er å logge deg inn på Min side. Tjenesten aktiveres da automatisk.

Aktiver Tryg Legehjelp

Tryg Legehjelp for NITO-medlemmer

Tryg Legehjelp er åpen hver dag, og gratis for deg som er NITO-medlem!

 • Online konsultasjon ved behov
 • Få svar eller bli ringt tilbake, også netter og helligdager
 • Snakk med norske leger, også når du er på ferie i utlandet
 • Ektefelle og barn kan også ringe og få hjelp
 • Veiledning til offentlige og private helsetjenester
 • Henvisning til spesialist
 • Resept på medisiner
 • Aktiver Tryg Legehjelp

  Vil du ha denne tjenesten klar når du faktisk trenger den?
  Alt du trenger å gjøre for å aktivere Tryg Legehjelp er å logge deg inn på Min side. Tjenesten aktiveres da automatisk.

  Aktiver Tryg Legehjelp

 • Kontakt Tryg Legehjelp

  Når medlemskapet er aktivert, kan du ringe Tryg Legehjelp

  Ring Tryg Legehjelp – 55 17 90 09

  Samtaler med Tryg Legehjelp er konfidensielle.
  Tryg har ikke innsyn i opplysninger du gir til Tryg Legehjelp.

Hvordan fungerer Tryg Legehjelp?

Du kan kontakte Tryg Legehjelp om det meste innen fysisk og psykisk helse. Vi vil enten hjelpe deg direkte eller gi deg gode råd på veien videre. Når du ringer vil en sykepleier gå gjennom problemet sammen med deg. I mange tilfeller vil sykepleieren kunne gi deg den hjelpen du trenger. Hvis ikke, vil du få en konsultasjon lege. Avhengig av situasjonen, vil legen kunne sende deg en link til videokonsultasjon. Legen vil også kunne konferere med en spesialist ved behov.

Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A og B-preparater.)

Husk at du kan ringe og få hjelp uansett hvor enn du er i verden. Du kan også få gode reiseråd, f.eks. om vaksiner. Tryg Legehjelp har avtale, slik at du kan få vaksinene på apoteket.

Vanlige henvendelser

Tryg Legehjelp blir ofte kontaktet i forbindelse med barnesykdommer, eksem, feber, forkjølelse, forstoppelse, halsbrann, hodepine, illebefinnende og oppkast, influensa, insektbitt, munnsår, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, utslett, vondt i halsen, øyebetennelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, fordøyelsesproblemer, høysnue og allergier, hudsykdommer, mental helse, søvnløshet, prevensjon, ryggsmerter, muskel- og skjelettskader.

Ikke alt kan løses over telefon og internett. Hvis vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.

Tjenesten Tryg Legehjelp leveres av Helsetelefonen. Samtaler med Tryg Legehjelp er konfidensiell. Tryg har ikke innsyn i opplysninger som våre kunder gir til Tryg Legehjelp.

Ikon NITO telefon

Spørsmål om forsikring?

Ring vår NITO-telefon 55 17 19 20 eller send en e-post til nito@tryg.no.

Les mer om NITO-fordelene dine her.

 

Bruk NITO-fordelene dine

Snakk med en hyggelig rådgiver og få et godt medlemstilbud på forsikring.