Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

 1. Tryg Magasinet

Gode råd til vårens storbyferie

En storbyferie på vårparten betyr mindre køståing, behagelig temperatur og en deilig forsmak på sommeren. Med vår reiseforsikring kan du være trygg på reisen, men det er kjedelig å få turen ødelagt av uhell og skader.

Central park i New York, på en fin sommerdag. Man ser grønne trær, en elv, en bro og skyskrapere i bakgrunnen.

En reiseforsikring dekker mye, men absolutt ikke alt. Vi har derfor laget noen gode råd for hvordan du får en vellykket storbyferie.

 • Beregn god tid mellom flyavganger dersom du har mellomlanding
   
 • Ha alltid verdisaker og skjøre gjenstander i håndbagasjen. Verken reiseforsikringen eller flyselskapet dekker tyveri eller skade på ting som PC, klokker, smykker, nettbrett og andre verdisaker hvis de ligger i kofferten under flyreisen
   
 • Blir bagasjen forsinket – meld fra til flyselskapet med en gang. Få en bekreftelse på at du har meldt fra – denne trenger du ved en forsikringssak.
   
 • Blir du syk og trenger lege under reisen, kontakt Tryg Alarm (døgnåpen) snarest mulig. Da vil få råd om hvilken lege du skal kontakte.
   
 • Husk solkrem. Vinterblek hud blir lett solbrent

 

Tyveri

Faren for tyveri er dessverre tilstede i alle storbyer. Man er særlig utsatt på undergrunnsbaner, busser og andre steder med masse folk. Sørg for at du er et litt vanskeligere mål enn de rundt deg, da slipper du som regel unna lommetyvene.

 • Lukk alltid vesken, og bær den foran på magen
   
 • Unngå å ha alt av penger og bankkort på et sted. Splitt det på flere i reisefølget eller oppbevar det på to forskjellige steder
   
 • Putt penger, pass, smykker, klokker, bankkort og andre verdisaker i safen på hotellet