Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Nærbilde av koffert med rød bagasjelapp

Hvordan dekker reiseforsikringen bagasjen din?

Når du er på reise er risikoen for skader og tap av eiendeler ekstra stor. Før du melder skade, er det lurt å sette seg inn i hva reiseforsikringen kan dekke av skader på bagasje. 

  Meld skaden

  Hvilke skader på bagasjen din dekkes av reiseforsikringen?

  Har du tegnet en reiseforsikring i Tryg, har du god dekning om din bagasje blir utsatt for skadeverk, stjålet eller forsinket.

  Hvilke skader dekkes ikke?

  Din reiseforsikring dekker deg for de vanligste skadene på bagasje, men som med alle andre forsikringer, er det også tilfeller som ikke dekkes.

  Hva gjør jeg hvis bagasjen ikke kommer til rette?

  De aller fleste får heldigvis bagasjen sin igjen, men i enkelte tilfeller vil den være å regne som tapt. 

  Visste du at innboforsikringen din også kan dekke deg på reise?

  Innboforsikringen din gjelder først og fremst eiendelene dine der du bor, men du kan også være dekket for skader som skjer på tingene du har med deg på reise. Med Trygs beste innboforsikring – Innboforsikring Ekstra – er eiendelene dine dekket for uhellskader enten du er hjemme eller på reise.

  Det betyr at du i enkelte tilfeller kan få erstatning for ting som blir skadet på reise, selv om reiseforsikringen din ikke dekker det. For eksempel om du er uheldig og mister mobilen din i bakken. 

  Les mer og kjøp innboforsikring

  Har du allerede Innboforsikring Ekstra?

  Meld skaden her

  En bærekraftig forsikring

  ​Stadig flere kunder etterspør reparasjonsløsninger for sine gjenstander, og bidrar på denne måten til å redusere ressursbruk og avfall.

  Derfor gjør vi et forsøk på å reparere eiendelene dine om de blir ødelagt. Dersom reparasjon ikke er mulig kan vi erstatte med ny(e) tilsvarende gjenstander, med fratrekk av elde/bruk.

  Tilbake til andre reiseskader