Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann på sykkel

Behandlingsprosessen ved skadet og stjålet sykkel følger 3 steg

Vi har inngått en avtale med Altura Sport, et firma med lang erfaring innen taksering av sykler, reparasjoner og gjenkjøp. Det er den faglige vurderingen som Altura Sport innehar som gir oss et riktig grunnlag for å beregne erstatning for en skadet eller stjålet sykkel.

Blir alle sykler reparert eller erstattet?

Ikke alle sykler blir vurdert for reparasjon eller erstatning. For reparasjonsvurdering er det et krav at sykkelen har en verdi på over 10 000 kr. For verdivurdering av en stjålet sykkel, må sykkelen ha en verdi på over 20 000 kr.

Hva kan jeg forvente?

I de aller fleste tilfeller er det mulig å reparere en skadet sykkel. Dersom sykkelen din er skadet, vil Altura Sport ha som mål å reparere den slik at den blir like god som ny. Har sykkelen din blitt stjålet, vil erstatningen tilsvare verdien av den gamle.

Har du karbonramme?

Våre dyktige partnere kan reparere også denne!

Målet med reparasjon er å gjenopprette struktur og styrke og beholde opprinnelige egenskaper som stivhet og komfort i rammen uten vektøkning. Ca. 90 % av skader på en karbonramme skal i utgangspunktet kunne repareres.

Altura Sport vil rengjøre og veie rammen. Deretter pusser de for å kunne avgjøre skadeomfanget. Igjen blir rammen rengjort og veid slik at mengden reparasjonsmateriale tilsvarer vektdifferansen.

De vil tilpasse størrelse, struktur og form på fibermatte. Skaden repareres lagvis med epoxy og fibermatte. Neste steg er å herde reparasjon med trykk / vakuum under temparaturkontroll for så å pusse / vannslipe til pen finish. Igjen blir det veid og avslutningsvis lakkert.