Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Fun facts om livbøyen

Den første livbøyen så dagens lys allerede i 1952. Siden den gang har vi plassert ut over 53 000 bøyer over hele Norge, som til sammen har vært med på å redde over 1000 menneskeliv. Livbøyen er en grunnpilar i Tryg, og en viktig del av vår historie og vårt DNA. Visste du disse finurlige faktaene om det røde og hvite flyteelementet?

  • Livbøyen produseres i Norge – kortreist og bærekraftig. Den støpes hos Polyform i Ålesund og mens finish-arbeidet gjøres hos Grønneviken AS i Bergen. Grønneviken AS er en vekstbedrift for varig tilrettelagte arbeidsplasser for mennesker som har stått lenge utenfor arbeidslivet.
  • Irene Milde hos Grønneviken AS har personlig håndmalt Tryg-navnet på snart 20 000 livbøyer.
    Les mer om Irene Milde og hennes arbeid her.
  • Hver livbøye har en fadder. Livbøyefadderen holder øye med «sin» livbøye, og melder fra til Tryg om den blir stjålet eller ødelagt
  • Livbøyen veier 2,5 kg
  • Tryg finansierer og organiserer produksjon og utplassering av hver livbøye
  • Baard Isdahl i Vesta-Hygea er Livbøyens far. Han fikk ideen om å plassere ut livbøyer da han som passasjer på en fjordbåt ankom Salhus fergekai utenfor Bergen en augustkveld i 1950
  • Livbøyen sees på av mange som like viktig som en hjertestarter og røykvarsler

 

Livbøyen med to jenter i bakgrunnen

Les også