Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Fun facts om livbøyen

Den første livbøyen så dagens lys allerede i 1952. Siden den gang har vi plassert ut over 55 000 bøyer over hele Norge, som til sammen har vært med på å redde over 1000 menneskeliv. Livbøyen er en grunnpilar i Tryg, og en viktig del av vår historie og vårt DNA. Visste du disse finurlige faktaene om det røde og hvite flyteelementet?

  • Livbøyen produseres i Norge – kortreist og bærekraftig. Den støpes hos Polyform i Ålesund og mens finish-arbeidet gjøres hos Grønneviken AS i Bergen. Grønneviken AS er en vekstbedrift for varig tilrettelagte arbeidsplasser for mennesker som har stått lenge utenfor arbeidslivet.
  • Irene Milde hos Grønneviken AS har personlig håndmalt Tryg-navnet på snart 20 000 livbøyer.
    Les mer om Irene Milde og hennes arbeid her.
  • Hver livbøye har en fadder. Livbøyefadderen holder øye med «sin» livbøye, og melder fra til Tryg om den blir stjålet eller ødelagt
  • Livbøyen veier 2,5 kg
  • Tryg finansierer og organiserer produksjon og utplassering av hver livbøye
  • Baard Isdahl i Vesta-Hygea er Livbøyens far. Han fikk ideen om å plassere ut livbøyer da han som passasjer på en fjordbåt ankom Salhus fergekai utenfor Bergen en augustkveld i 1950
  • Livbøyen sees på av mange som like viktig som en hjertestarter og røykvarsler

 

Livbøyen med to jenter i bakgrunnen

Les også