Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Best på forsikring - våre testvinnere

Hos Tryg jobber vi daglig med å være best på forsikring i Norge. Våre forsikringer skårer høyt på tester gjennomført av anerkjente medier og utmerker seg i flere bransjekåringer. Her er våre testvinnere.

 • Kundeserviceprisen 2024

  Vi vant kundeserviceprisen i 2024 (og i 2022). Vi har jobbet systematisk og målrettet for å gi deg som kunde den beste kundeopplevelsen.

 • Vår mest omfattende husforsikring

  Smarte Penger, 2021

  I en test foretatt av Smarte Penger av over 40 enkeltdekninger, kom vår mest omfattende husforsikring bra ut, med 4,6 av 6 mulige poeng. Husforsikring Ekstra inneholder fullverdigaranti og totalskadegaranti og har en svært god dekning av vannrelaterte skader.

 • Best på forsikring for hund og katt

  Norsk Familieøkonomi, 2021

  Trygs husdyrforsikring er kåret til landets aller beste i en test gjennomført av Norsk Familieøkonomi av 10 ulike forsikringsselskaper. Det vektlegges særlig at dyreforsikringen er svært omfattende og inneholder en rekke tilleggsdekninger, har lav egenandel og en livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.

 • Terningkast 5 på reiseforsikring

  Norsk Familieøkonomi, 2021

  I en test gjennomført av Norsk Familieøkonomi, ble Trygs Reiseforsikring med ulykkesdekning tildelt terningkast 5. I testen ble avbestilling, reisesyke og reisegods særlig vektlagt. Vår beste reiseforsikring, Reise Ekstra, gjelder fra det øyeblikket du forlater hjemmet ditt og dekker reiser med inntil 70 dagers varighet.

Alle som har barneforsikring har tilgang til Tryg Legehjelp. For barnet og resten av husstanden. Her kan man snakke med erfarne norske leger og sykepleiere om helsespørsmål 365 dager i året. - Norsk Familieøkonomi