Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøyen i sjøkanten


Hvorfor velge Tryg

Vi er opptatt av trygghet – både for deg og i samfunnet. Velger du oss til å passe på deg og dine, kan du være trygg på at du er godt forsikret i et solid selskap som bryr seg, og som er der når du trenger det.

Kjøp forsikring

  Gode forsikringer i et trygt og solid selskap

  • Gode priser – 20 % rabatt
   Samler du forsikringene dine hos oss får du gode rabatter – faktisk inntil 20 %.
  • Gode forsikringer
   Hos oss har du gode forsikringer som dekker det meste – flere er testvinnere. Du velger selv hvor omfattende forsikringene skal være.
  • Rask og god hjelp
   Du får rask og god hjelp når du trenger det. Det er enkelt å melde en skade via tryg.no, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang. I tillegg får du flere fordeler som gjør hverdagen enklere og tryggere for deg og familien.

    

   

  •  

   Det handler om å være trygg

   Å være trygg handler ikke om at du skal la være å gjøre ting. Tvert imot. Trygghet handler om alt du kan gjøre – når du vet at noen passer på deg.

    

  Natteravner og ungdom

  Bidra til et tryggere samfunn

  Vi ønsker å bidra til et tryggere samfunn. Livbøyen og natteravnene er derfor en del av vår hverdag.
   

  Livbøyen

  Vi har jobbet aktivt med drukningsforebygging i over 70 år. Det henger over 55 000 røde og hvite livbøyer langs sjø og vann i hele Norge. Livbøyene våre bidrar til å redde rundt 15 mennesker fra å drukne hvert år. Som kunde i Tryg bidrar du til at enda flere livbøyer kan plasseres ut. Livbøyen produseres i Norge av vekstbedrifter.
   

  Natteravnene

  Natteravnene regnes som et av Norges største og viktigste voldsforebyggende prosjekt. Vi er stolt over å ha vært sterkt delaktig i utviklingen av Natteravnene gjennom 25 år og ser frem til å skape trygghet og trivsel i samfunnet i årene fremover.
   

   

  Les mer om våre hjertesaker

  Jente smiler under paraply

  Fordeler og samlerabatt

  Samler du forsikringene dine hos oss får du opptil 20 % rabatt, og flere gode fordeler.
   

  Tryg Omsorg

  Du får raskt psykososial rådgiving og psykologisk behandling, om du eller noen i familien din går igjennom en personlig krise.
   

  Tryg ID

  Du får raskt profesjonell hjelp hvis du opplever ID-tyveri, og om noen misbruker bilder eller profiler på sosiale medier.
   

  Tryg Bolighjelp

  Du får gode råd og profesjonell veiledning om vedlikehold, påbygg og forebygging av skader på eiendommen.

   

  Les mer om fordelene

  Gode medlemsfordeler

  Vi i Tryg samarbeider tett med mange organisasjoner, og utvikler unike, spesialtilpassede forsikringsavtaler etter behov og ønsker. Se om din forening samarbeider med oss, og få et ekstra godt forsikringstilbud!

  Samarbeidspartnere

  Alltid god kundeservice

  Vi ønsker å yte den beste service til alle våre kunder.
  Kontakt oss for en gjennomgang av dine forsikringer, så gir vi deg våre råd og anbefalinger.

  Ring kundeservice på 56 91 59 11 eller chat med oss.