Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Financial Information

We aim at being the leading peace-of-mind supplier of the Nordic region within our selected markets and business areas.

Financial information including annual reports is available at Tryg's website www.tryg.com.

Excess employer's liability insurance in the UK

We have potential liability for policies under which UK commercial lines employers' liability cover has been provided to employers for which we provide cover only in excess of that provided by another insurer and where the principal cover is £5m or more.

Responsibility for making information available in relation to the policy providing the principal cover is with the principal insurer.