Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Forsinkelse i leveranse av bildeler. Det er for tiden forsinkelser på leveranser av bil- og båtdeler, dette kan gi utvidet reparasjonstid. Les mer om hvordan dette kan påvirke deg.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Meld skade på kjøretøy

Velg skadeskjema nedenfor, logg inn og meld din skade.

Se hvordan du enkelt melder en bilskade.

Trenger du hjelp med noe annet?

Send inn ny informasjon i pågående sak

Har det skjedd noe nytt som påvirker saken din, eller var det noe du ikke fikk med når saken ble meldt? Send inn ny informasjon og dokumentasjon i en pågående skadesak, som kvitteringer, kontaktinformasjon til vitner eller lignende.

Send inn ny informasjon
PS! Ha skadenummeret ditt klart.

 

Trenger du skademeldingsskjema til ditt kjøretøy, kan du bestille dette på Min side.

Ord og uttrykk - Kjøretøy