Vi oppdaterer systemene våre. Skadeskjemaer, innlogging og andre funksjoner kan derfor være ustabile. Kontakt oss for å få tilbud på forsikring.

  1. Tryg Magasinet

Sammenlign forsikring

Når du skal sammenligne tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper, er det viktig at du ikke kun sammenligner pris. Det viktigste er tross alt, at du får den hjelpen du trenger den dagen uhellet skjer.

Ung kvinne som sammenligner forsikringer på mobilen

Slik sammenligner du forsikringer:

Pris og rabatter

Prisen er en viktig del av et forsikringstilbud, men du bør ikke kun se på pris. Husk likevel å sjekke om du kan få ekstra rabatter. Hos Tryg kan du få opptil 20 % samlerabatt. Sjekk også om du er medlem hos en av våre samarbeidspartnere. Da kan du ha rett på ekstra rabatt. Kjøper du forsikringene dine på nett, får du dessuten 10 % nettrabatt det første forsikringsåret.

Beregn pris på forsikring

Dekning og utbetaling

De fleste forsikringsselskap tilbyr forsikringer med ulik grad av dekning. Et eksempel på dette er forsikring for bil, hvor du kan velge mellom delkasko, kasko og super- eller ekstraforsikring. Hva som er inkludert variere fra selskap til selskap. Det er også ulikt hvor fleksible forsikringene er, dvs. hvor mye du kan tilpasse forsikringen til akkurat ditt behov. Velg forsikring og se hva Tryg dekker.

Egenandel ved skade

Det er viktig å være oppmerksom på egenandelen. Egenandelen er det du må betale selv ved en skade, og dette trekkes fra et eventuelt erstatningsoppgjør. Egenandelen påvirker prisen på forsikring. En høy egenandel gir deg lavere pris, mens en lav egenandel gjør at forsikringen blir dyrere.

Vilkår

Det er lurt å sette seg inn i vilkårene til forsikringene du vurderer å kjøpe. Vilkårene varierer fra selskap til selskap. Det er også forskjeller på hvor godt forsikringene er beskrevet på nettsiden. Ofte er det først når du leser vilkårene at du kan vite hva som faktisk dekkes, og ikke minst hva som ikke dekkes. Du finner Trygs vilkår her. Er du allerede kunde hos oss, finner du vilkårene på Min side.

Fordelsprogram

Det kan være verdt å sjekke om du får noen fordeler utover selve forsikringene. Tryg tilbyr deg unike fordeler gjennom fordelsprogrammet, Tryg Pluss. Du får blant annet profesjonell hjelp ved personlig krise og ID-tyveri. Du kan også få hjelp av fagfolk  når du har spørsmål om bygg og bolig.
 

Pris på forsikring hos Tryg

Du kan enkelt beregne pris på våre forsikringer på nett.

Beregn pris på forsikring

Les mer om våre private forsikringer

Les mer om våre bedriftsforsikringer