Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

  1. Tryg Magasinet

Spesialpris, 30 % og egne dekninger

Det skal lønne seg å være NITO-medlem. Ikke bare får du fastpris på NITOs forsikringer, du får også 30 prosent rabatt på private forsikringer hos Tryg og blir fordelskunde fra første stund. I tillegg får du bedre vilkår, unike dekninger og høyere utbetalinger.

NITO-medlem, ung smilende kvinne med armene i kors

Medlemsfordeler på forsikring

Som fagorganisert har du mange fordeler og forsikring er en av dem, sier Jostein Kalvenes, produktsjef i Tryg. NITO har forhandlet en avtale som gir deg bedre pris, bedre vilkår og dekninger, samt høyere utbetalinger, sier Jostein.

7 av 10 sparer penger og får bedre dekninger ved å bytte til Tryg

NITO-medlem Jarle Sæthermoen kjøpte «full pakke» med både private forsikringer hos Tryg og medlemsforsikringer hos NITO både for seg selv, kona og barna.

Han forteller at familien ikke bare har spart en betydelig sum med penger, men også fått bedre rammevilkår med lavere egenandeler samt høyere skadeutbetalinger.

Ferdig forhandlet medlemspris og egne dekninger

Jostein Kalvenes, produktsjef i Tryg

Jostein Kalvenes,
Produktsjef i Tryg Forsikring

Som NITO-medlem kan du kjøpe både medlemsforsikringer til en meget god fastpris, og private forsikringer med 30 prosent rabatt hos Tryg, sier Jostein.

NITOs medlemsforsikringer har alle faste priser med unike dekninger. Kjøper du NITO Reiseforsikring, NITO Innboforsikring eller NITO Ulykkesforsikring får du en veldig bra pris og ekstra fordeler som et fåtall klarer å forhandle seg til som privatperson.

For eksempel har NITO sin helårs reiseforsikring unike dekninger som at forsikringen gjelder for reise opp til 90 dager, og trafikkulykkesforsikring for hele familien i Norge og i hele Europa, enten du er i egen bil, i taxi, på bussen eller sykler. Det er en veldig god fordel, sier Jostein.

30 prosent medlemsrabatt og fordelskunde hos Tryg

Alle NITO-medlemmer får 30 prosent rabatt når de kjøper private forsikringer hos Tryg. I tillegg blir du fordelskunde i Tryg Pluss fra første forsikring, sier Jostein. — Vanlige kunder må ha minimum tre forsikringer for å bli fordelskunde, mens NITO-medlemmer må kun kjøpe én forsikring.

Som fordelskunde i Tryg Pluss har du en rekke unike fordeler som gjør hverdagen tryggere for deg og familien.

Blir barnet ditt mobbet, eller opplever du personlige kriser og trenger psykologisk hjelp ved for eksempel et samlivsbrudd, får du og familien rask og profesjonell hjelp via tjenesten Tryg Omsorg.

Dette er en fin fordel hvor du kommer hurtig gjennom og i tillegg får opptil 10 timers gratis psykologhjelp, og det kan komme godt med sier Jostein.

— Andre fordeler er Tryg Bolighjelp der du får gratis råd og veiledning om vedlikehold, påbygg og forebygging av skader på din eiendom. Og ikke minst Tryg ID der du får hjelp ved ID-tyveri, misbruk av bilder og profiler på sosiale medier og hjelp til å begrense og forebygge økonomisk svindel. — Det er godt å vite at du har denne støtten i bakhånd, kun ved å være fordelskunde.

Egne dekninger for NITO-medlemmer

Tryg har også laget skreddersydde forsikringer for medlemmer. Kjøper du NITO Bilforsikring, får du en forsikring som er forhandlet av NITO. Forsikringen har egne dekninger, færre egenandeler og større utbetalinger enn ved en vanlig bilforsikring, og kan kun kjøpes av NITO-medlemmer.

Det samme gjelder NITO Husforsikring. Denne forsikringen har også skreddersydde dekninger, færre egenandeler og større utbetalinger enn en vanlig husforsikring.

Det skal lønne seg

Mange NITO-medlemmer har allerede flyttet forsikringene sine til Tryg.

Sammen med NITO jobber vi kontinuerlig med å utbedre forsikringsfordelene til det beste for deg som medlem. Du skal være trygg på at NITO jobber for deg både nå og i framtiden.

Sjekk dine medlemsfordeler på forsikring