Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Få 30 % rabatt på forsikring hos Tryg

Som NITO-medlem kan det lønne seg å bruke medlemsfordelene på forsikring. Du får hele 30 prosent rabatt på privatforsikringer fra Tryg i tillegg til fastpris på NITOs forsikringer.

NITO-medlem, mann i 30-årene

Hele syv av ti medlemmer tjener på å ta en gjennomgang av forsikringene sine, viser tall fra Tryg.

NITO-medlem Jarle Sæthermoen er en av de som tjente mye på å bruke medlemsfordelene på forsikring. Han fikk rådgiving fra Tryg og endte opp med å kjøpe «full pakke» for seg og familien.

Han forteller at familien både har spart en betydelig sum med penger og fått bedre rammevilkår, med lavere egenandeler og høyere utbetalinger. Med ny forsikringsavtale sparer han over 16.000 kroner årlig.

Medlemsrabatt på 30 prosent og fordelskunde hos Tryg

Produktsjef i Tryg, Jostein Kalvenes, er enig at det er en god ide å bruke medlemsfordelene på forsikring.

I tillegg til rabatten på 30 prosent hos Tryg blir du fordelskunde i Tryg Pluss fra første forsikring. Vanlige kunder må ha minimum tre forsikringer for å bli fordelskunde, mens NITO-medlemmer må kun kjøpe én forsikring.

Fordelsprogram

Jostein Kalvenes, produktsjef i Tryg

Jostein Kalvenes,
Produktsjef i Tryg Forsikring

Som Tryg Pluss kunde har du unike fordeler som gjør hverdagen tryggere for deg og familien.

— Blir barnet ditt mobbet eller går du igjennom samlivsproblemer får du og familien profesjonell hjelp via tjenesten Tryg Omsorg, sier Jostein.  Dette er en fin fordel, du får raskt hjelp og 10 timers gratis psykologhjelp. Det kan komme godt med, fortsetter han.

Andre fordeler er Tryg Bolighjelp der du får gratis råd og veiledning om vedlikehold, påbygg og forebygging av skader på din eiendom. Og ikke minst Tryg ID som hjelper deg ved ID-tyveri, misbruk av bilder og profiler på sosiale medier og økonomisk svindel. — Det er godt å vite at du har denne støtten i kraft av å være fordelskunde.

Unike dekninger - kun til medlemmer

Tryg har også skreddersydde forsikringer for medlemmer. Sammen med NITO har vi laget egne produkter tilpasset NITO-medlemmer. Kjøper du NITO Bilforsikring, eller NITO Husforsikring får du en forsikring med unike dekninger, færre egenandeler og større utbetalinger enn det som er vanlig.

Ferdig forhandlet medlemspris hos NITO

Som NITO-medlem kan du også kjøpe medlemsforsikringer til en meget god fastpris. I tillegg får du unike dekninger og høyere utbetalinger.

— NITO er en tøff forhandler på vegne av sine medlemmer. Kjøper du NITO Reiseforsikring, NITO Innboforsikring eller NITO Ulykkesforsikring får du en veldig bra pris og fordeler som et fåtall klarer å forhandle seg til som privatperson, sier produktsjefen i Tryg.

Gode råd og sammenligninger

NITO-medlem Jarle snakker varmt om de gode rådene tilpasset han og familiens situasjon.

Jarle Sæthermoen, NITO-medlem

Jeg er veldig fornøyd med servicen og fleksibiliteten til Tryg. Alle familiens forsikringer ble gjennomgått og istedenfor å pushe på oss ting vi ikke trengte, fikk vi gode råd om hva vi burde og ikke burde gjøre.
Jarle Sæthermoen, NITO-medlem

Produktsjefen i Tryg støtter dette.Å sitte alene og sammenligne vilkår, pris og rabatter opp mot dekning er vanskelig. Hos en rådgiver får du full oversikt over pris og fordeler du får som medlem og dette totalbildet skaper trygghet for deg som kunde.

Ta deg en prat med en av våre rådgivere, det kan lønne seg avslutter produktsjefen hos Tryg.

Få rådgivning og godt tilbud