Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Kom i gang med din Smarthytte

Med Smarthytte fra Tryg Forsikring blir hytta både tryggere, smartere og hjelper deg med å spare strøm. Her kan du lese mer om fordelene og hvordan du kobler opp din Smarthytte.

I videoen under viser vi deg steg for steg hvordan du kobler opp din Smarthytte. Dette er en enkel installasjon som tar omtrent 15 minutter. 

Roy Andre sparer strøm med Tryg Smarthytte

En av fordelene er at du kan overvåke temperatur og fjernstyre varmen på hytta. 

Ved hjelp av appen kan jeg tillate meg å holde en gjennomsnittlig lavere temperatur i hytten enn jeg hadde kunnet uten appen...og samtidig være sikker på at det ikke blir så kaldt at vannet fryser, sier  Roy Andre Osvold, hytteeier og NITO-medlem

Her kan du se hvordan Roy Andre sparer strøm med Tryg Smarthytte. 

Utvide med flere smarte enheter

Med smarthusteknologi kan du styre hyttens elektriske hjelpemidler fra telefonen: lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. Med Smarthyttepakken i bunn kan du enkelt utvide med flere smarte dingser om du vil det. Appen er nemlig kompatibel med produkter fra mange andre smarthusprodusenter fra blant annet Yale Doorman, ELKO og ID Lock.

Bygger du på med en elektronisk dørlås kan du for eksempel slippe inn håndverkeren eller hyttenaboen via telefonen. Alle dingser og sensorer som er kompatible med Tryg Smarthytte er listet inne i selve appen.

Her finner du appen: