Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Tilbake til forrige side

God historie fra Tryg Tilbake

Christian er 50 år. Han  arbeider som selvstendig næringsdrivende håndverker. Han blir  utsatt for en skiulykke som medførte en større skade av skulder.  

Når Tryg Tilbake får henvist sak, har Christian  vært 80 % ute av arbeid i 1,5 år. Det fremstår da som skadeomfang har stabilisert seg og utsikter til bedring av skulder fremstår begrenset.

rørlegger i arbeid

Tryg Tilbake tar kontakt med  fysioterapeut . Det blir iverksatt nye tiltak for behandling. 

I  januar 2021 blir Christian henvist til behandling på  Sykehus. Etter foretatt behandling oppnår Christian  god  bedring. Han kan endelig gjennomføre dagligdagse aktiviteter uten smerter og sover igjen godt om natten. Arbeid mer enn 50 %  i eget firma er fortsatt ikke mulig. Christian finner det utfordrende å orientere seg mot annet arbeid. 

Tryg Tilbake henviser Christian for oppfølging mot arbeid hos privat leverandør, Sirius Act. Christian formidler at han hadde svært god nytte av denne bistand. Han fikk ny tiltro til egne ferdigheter, fikk utarbeidet en meget god CV og uvurderlig hjelp i  jobbsøkerprosessen.  Han starter aktivt søk mot annet arbeid i samarbeid med leverandør. Det blir også opprettet dialog med firmaer som for tiden ikke har utlyst ledige stillinger. Christian  mottar  i denne prosess flere jobbtilbud.

I  februar 2021 får Tryg Tilbake bekreftet  at Christian har takket ja til  ny 100%  stilling som prosjektleder for et større firma. 

Christian har nå en ny tiltro til egen fremtid, med  100% arbeid og en skulder som fungerer betydelig bedre.
 

Tilbake til forrige side