Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Utdanningsforbundet oppdaterer systemene sine
Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal for medlemmer av Utdanningsforbundet. Vi ber alle Utdanningsforbundets medlemmer om å prøve igjen etter kl. 19:00 i dag.

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Familie på ferie

MEDLEMSFORSIKRING

Reiseforsikring

Det er viktig å ha en god reiseforsikring, også på norgesferie. Med vår beste reiseforsikring kan du være trygg hver gang du forlater hjemmet ditt.

Sjekk pris

Utdanningsforbundets reiseforsikring

Utdanningsforbundets reiseforsikring gjelder på alle reiser, med og uten overnatting, og dekker reiser på inntil 90 dager.

 

Utdanningsforbundets reiseforsikring

 

 Sjekk pris
Dekker inntil 90 sammenhengende reisedager.
ja
Tryg Alarm er åpen 24 timer i døgnet, og er tilknyttet et stort internasjonalt nettverk av redningsselskaper, reisebyrå, ambulansefly, leger, klinikker, sykehus med mer.

Ring Tryg Alarm på +47 55 17 10 01, hvis du blir syk, skadet eller har behov for annen akutt hjelp i utlandet.
ja
Dekker sykehusutgifter, behandling og hjemreise dersom du blir rammet av akutt sykdom, uventet forverring av sykdom eller alvorlig ulykkesskade når du er på reise. Ingen beløpsgrense.
ja
Dekkes når årsaken er at du selv, reiseledsager eller nærmeste familie rammes av sykdom, ulykkesskade eller dødsfall. Du kan også få erstatning dersom noe av det nevnte rammer din eneste reiseledsagers familie.

Avbestilling dekkes i tillegg når Utenriksdepartementet fraråder å reise til landet eller området du skal til.
ja
Dekker personlige eiendeler som du har med deg til eget bruk under reisen og oppholdet.
ja
Dekker utgifter til innhenting av planlagt reiserute og overnatting på avreisestedet, når dette er nødvendig. Gjelder når forsinkelsen skyldes værforhold, teknisk feil eller terrorhandling/trussel.
ja
Er bagasjen din forsinket, dekker vi kjøp av klær, toalettsaker eller andre ting du trenger frem til bagasjen dukker opp.
ja
Erstatter egenandel ved skade på eller tyveri av leiebil i løpet av feriereiser med minst én overnatting i Norge eller i utlandet.
ja
Dekker merutgifter til hjemreise, hvis du må evakuere på grunn av krig, terror, opprør, naturkatastrofe, epidemi/pandemi eller andre alvorlige uroligheter.
ja
Gir erstatning for reisedager som ikke er benyttet grunnet innleggelse på sykehus, eller fordi du må holde sengen hele dager etter ordre fra legen. Gjelder også ved evakuering, eller hvis eneste reiseledsager rammes av nevnte forhold.
ja
Dekker ubenyttet hotellovernatting, forhåndsbetalt arrangement og leiebilavtale, dersom årsaken er forsinkelse i reiseruten på 5 timer eller mer.
 
Hotell og arrangement: inntil 5000 kroner.
Leiebil: inntil 8000 kroner.
ja
Dekker tvist som har oppstått på reise utenfor Norden.
ja
Omfatter rettslig erstatningsansvar for skader på gjenstander og personer på reiser utenfor Norden.
ja

Har det skjedd noe?

Før du reiser

Spørsmål om forsikring?

Ring 55 17 19 26

Som medlem blir du prioritert ved en eventuell telefonkø eller chatkø, og får hjelp av rådgivere som har
erfaring med samarbeidsavtalen mellom Tryg og Utdanningsforbundet.

Chat med oss Meld skade

Les mer om fordelene dine