Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Jente står under stor rød paraply
Tryg Pluss hjerte-ikon 

Fordeler som gjøre deg enda tryggere

Som NITO-medlem får du automatisk tilgang til gode fordeler hos Tryg, allerede fra første forsikring du kjøper. Fordelene er gratis å bruke, uten ventetid og inkluderer hele husstanden.

Kjøp forsikring til medlemspris

Flytt forsikringene dine fra et annet selskap

  Det lønner seg å være NITO-medlem

  Få tilgang til unike fordeler som gjør hverdagen tryggere for deg og familien. Du får bl.a. fra 10 timers gratis psykologhjelp, hjelp ved ID-tyveri og råd om din bolig. Og selvfølgelig 30 % rabatt på forsikringer du kjøper hos Tryg. 

  Flere fordeler for deg

  • Du betaler ingenting i barnets første leveår ved kjøp av Barneulykke (forsikringssum 500.000 kroner).
  • Har du husforsikring, er nybygg på huset forsikret fram til neste hovedforfall - selv om endringene gjør at forsikringssummen er for lav.
    

  Kjøp forsikring til medlemspris


   

  Hjelp hvis barnet blir mobbet

  Med Tryg Omsorg får du rask og profesjonell hjelp til å håndtere det som ofte er en svært vanskelig situasjon for både barn og foreldre.

  Rask hjelp er viktig av flere grunner. Mange barn taper faglig på å bli mobbet. Mobbing over lengre tid, kan dessuten føre til at uheldige mønstre setter seg dypere og blir vanskeligere rette opp i.

  Les psykologens råd om mobbing

  Kontakt Tryg Omsorg