Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Datamaskin med skumle koder på skjermen.

Cyberkriminalitet mot bedrifter

Sikre din bedrift mot hacking

Det siste året har 8 av 10 bedrifter i Norge opplevd hackingforsøk som kan resultere i både datatyveri og pengeutpressing. Når en bedrift er blitt hacket er det viktig å få god hjelp raskt. Men hvor får du hjelp? 

  • Cyberforsikring – hjelper deg hele døgnet

   Cyberforsikring hjelper deg hvis bedriften din blir utsatt for datakriminalitet som for eksempel hackere, virus på e-post eller andre dataangrep. Hacking kan få alvorlige konsekvenser for bedriften, og det blir ofte dyrt å rette opp i skadene. 

   Det tar i gjennomsnitt 287 dager før det oppdages at bedriften har vært under et hacking-angrep. Det betyr at mange bedrifter kan være hacket akkurat nå – uten å vite om det. Kanskje det er deg? 

   Med Cyberforsikring fra Tryg får du dekket reetablering av systemer og programmer, driftstap og ansvar relatert til tap/lekkasje av personsensitive opplysninger. I tillegg har du hjelp fra et av nordens beste IT-sikkerhetsselskap – som er klare til å hjelpe deg døgnet rundt. 

  • Ansatt snakker med kollega på videomøte.
  • Person handler på nettbutikk
  • Hvorfor skal du ta hacking på alvor?

   Mange tenker at hacking ikke er noe som skjer oss. Men hacking er vanligere enn de fleste tror. Cybercrime-rapporten fra PwC (2022) avdekker hvor vanlig og alvorlig hacking er. I rapporten finner de følgende:

   • I Norge har 8 av 10 bedrifter opplevd phishing siste året
   • 1 av 5 bedrifter har blitt presset for penger enten ved løsepengevirus eller trusler om datalekkasjer
   • 1 av 6 bedrifter opplevde at de var nær ved å gå konkurs på grunn av hacking
   • 58 % betaler løsepenger etter et angrep, i gjennomsnitt mellom 250.000 og 1,3 millioner kroner
   • 66 % av lederne mener at det er "katastrofalt" med et cyberangrep

  • Sjekk IT-sikkerheten til bedriften din

   Er du usikker på hvor godt sikret din bedrift er mot hacking? Tryg har utarbeidet en rask IT-sjekk hvor bedriften vil få en score fra 1 - 100 der 1 er den dårligste scoren. Sjekken er kjapt unnagjort og gir deg en pekepinn på bedriftens IT-sikkerhet.

  • To kolleger på flyplass ser på datamaskin.
  • Ansatte ser på en datamaskin.
  • Dette kan vi hjelpe med

   Teknisk bistand 24/7
   Du får hjelp til å kartlegge omfanget og hva som må gjøres. Våre it-eksperter bidrar til rekonstruksjon av nettverk, systemer og tapt data.

   Erstatning ved driftstap
   Dersom bedriften din taper penger på driften som følge av datainnbruddet, så vil dette bli dekket av forsikringen.

   Erstatningsansvar overfor tredjepart
   Cyberforsikringen vil dekke rettslig erstatningsansvar bedriften din kan havne i ved at persondata går tapt (GDPR). Bedriften får juridisk hjelp til å melde tap av persondata inn til Datatilsynet. Vi hjelper deg også å varsle personer som har blitt rammet av lekkasje av personopplysninger.

  • 3 enkle grep som bedrer bedriftens IT-sikkerhet

   Oppdater operativsystemer og programvare
   Styresystem og programvare må oppdateres regelmessig. Hackere leter konstant etter systemfeil, slik at de kan entre systemer gjennom bakveien

   Installer antivirus og brannmur
   Vi anbefaler at du sikrer systemene dine med både antivirusprogrammer og brannmur.

   Installer to-faktor godkjenning
   Vi anbefaler to-faktor godkjenning via SMS eller app

  • Håndverker sitter i varebilen sin og snakker i telefon.