Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikringer for transport og spedisjon

Som transportør er du avhengig av at kjøretøyene dine er i drift. Men i tillegg må du også sikre speditøransvaret ditt, uavhengig av type transportoppdrag. Det er derfor viktig å sikre seg mot driftstap. Som formidler av transportoppdrag, påtar du deg ansvaret for gjennomføringen av disse. Dette ansvaret kan du forsikre. Du bør også forsikre de ansatte og bedriftens eiendeler.
Få et tilbud

Lovpålagte forsikringer

Anbefalte forsikringer

Bransjerelaterte forsikringer