Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Velkommen som kunde i Tryg

Hos oss skal det være trygt og enkelt å være kunde. På denne siden har vi samlet informasjon som er nyttig for deg som ny kunde. 

Våre anbefalinger til deg

 

Min Side

Logg inn på Min Side for å få oversikt over forsikringene dine. Her kan du se og endre hvilke forsikringer du har, lese mer om dine avtaler, melde skade og følge skadeløpet, eller se detaljert betalingsoversikt. 

Merk at det kan ta et par dager før dine avtaledokumenter er klare på Min Side. 

 

Faktura

Forsikring betales på forskudd. Du vil motta første faktura på Min Side ca. en uke etter bestillingen. Dersom du ikke har godkjent digitale betalingsløsninger, vil faktura bli sendt i posten (49 kr i papirfakturagebyr). Les mer om faktura og betaling.

 

AvtaleGiro

Den enkleste måten å administrere betalingen på er med AvtaleGiro. Da trekkes regningene automatisk på forfallsdato, slik at du slipper å holde styr selv. Det finnes flere måter å gjøre dette på - via nettbanken, Min Side eller ved hjelp av mail. Du kan også dele opp betalingen, dersom du ønsker det. Les mer om AvtaleGiro.
 

 

Visste du at...

Dersom du er Tryg Pluss-kunde får du tilgang til unike tjenester:

  • Tryg Bolighjelp - bygningsrådgivning og tilgang til vårt håndverkernettverk
  • Tryg Omsorg - hjelp av profesjonell samtalepartner når livet er vanskelig
  • Tryg ID - hjelp hvis du opplever eller mistenker ID-tyveri

 

Fordelsavtaler 

I tillegg har vi en rekke fordeler i samarbeid med våre partnere. Er du for eksempel medlem av UDF, NITO eller en annen organisasjon? 

Se hvilke fordelsavtaler vi har her.

 

Verdt å vite 

Dersom du har kjøpt bilforsikring, må du betale trafikkforsikringsavgift til staten. Regjeringen har pålagt at denne kreves inn av forsikringsselskapene, og derfor blir avgiften inkludert i din faktura. Les mer om trafikkforsikringsavgift her. 

Vi sier gjerne opp forsikringene du har hatt i tidligere selskap for deg, med unntak av barn- og personforsikringer. Disse må du si opp selv, ettersom vi ikke har lov å si opp personforsikringer for deg. 

Lurer du på noe? 

Chat gjerne med vår chatbot