Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøyen på kai

Det handler om å være trygg

Vi er ikke alltid billigst. Men forsikringene våre er alltid blant de beste i klassen når det kommer til uhell og skader forsikringen dekker, størrelse på egenandel i forhold til pris, og hvor rask og god hjelp du får om uhellet skulle være ute. Ting som betyr noe.

Hvilke forsikringer trenger du?

Se alle våre forsikringer

PS! Vi vant kundeserviceprisen 2022. Vi har jobbet systematisk og målrettet for å gi deg som kunde den beste kundeopplevelsen. Du kan bli kontaktet av en av våre flinke forsikringsrådgivere ved å sende inn skjema under, – det er gratis og helt uforpliktende. Eller du kan bestille forsikringene dine selv på tryg.no.

Vi hjelper deg

En av våre hyggelige rådgivere snakker gjerne med deg om dine forsikringsbehov.