Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Vilkår for bruk av nettsidene

Når du går inn på og bruker disse sidene, forplikter du deg samtidig til å godta de betingelsene som er fastsatt i denne rettighetsinformasjonen.

Forbehold

Tryg Forsikring har etterstrebet å utarbeide informasjonen på tryg.no så pålitelig som mulig. Tryg kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Tryg fraskriver seg således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Copyright © Tryg

Dette nettstedet, inkludert innhold, utvalg og ordning av innhold, eies fullt og helt av Tryg. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet.

Du har bare anledning til å lagre utdrag fra Trygs nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke-kommersiell bruk. Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra Trygs nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for Internettsøketjenester.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettstedet i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er forbudt uten på forhånd å ha innhentet skriftlig tillatelse fra Tryg.

Eksterne lenker

De lenker som går fra våre sider til eksterne sider på Internett har til hensikt å avhjelpe brukernes informasjonsbehov. Tryg kan derfor ikke påta seg noe ansvar for sider publisert av tredjepart selv om sidene våre inneholder linker til slike sider.

Tredjeparten har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Vi tar ikke ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på slike sider.