Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Pensjon

Privat pensjonssparing  kan sikre deg en bedre tilværelse som pensjonist.

Folketrygden og arbeidsgiver bidrar med noe pensjon, men de fleste må regne med å få betydelig mindre utbetalt i forhold til dagens inntekt.

IPS - Individuell pensjonssparing

Nå får du inntil 9600 i årlig skattefordel om du sparer til pensjon med IPS.

Les mer om IPS

Pensjonsreformen

Hva er pensjonsreformen og hvorfor trenger vi den?

Les mer om pensjonsreformen

Livsforsikring

Livsforsikring gir deg og din familie en økonomisk trygghet ved død, uførhet og alvorlig sykdom.

Les mer om livsforsikring

Spør oss om pensjonssparing

Tryg tilbyr spareprodukter i samarbeid med Nordea. Du kan få mer informasjon om pensjonssparing og andre spareformer ved å ringe 915 04040 eller kontakte et av våre lokale Tryg-kontor.


Har du kjøpt liv- eller pensjonsprodukter av oss eller Nordea? Da kan du logge inn her for å få oversikten. Logg inn Persondialogen