Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Vi lanserer app for øvelseskjøring

Tryg lanserer en helt ny øvelseskjøringsapp som skal bidra til økt sikkerhet for de ferskeste førerene. Etter 2000 loggførte kilometer vanker det belønning både for fører og foreldre.


 

Øvelseskjøring med belønning – se video og få en introduksjon av Tryg vei til lappen

Spar penger med høyere startbonus

Øvelseskjøring reduserer muligheten for ulykker og skader. Det belønner vi med billigere bilforsikring når du en gang skal forsikre din første bil. Hele 70 % i startbonus – her er det penger å spare.

Ikke dyrere å låne bort bilen til deg under 23 år

Vanligvis er bilforsikring dyrere når sjåføren er under 23 år. Er du under 23 år og har øvelseskjørt 2000 km kan du kjøre biler som er forsikret hos oss, uten at vi krever ekstra forsikring. Én grunn mindre for ikke å låne bort bilen til deg under 23 år.

Øvelseskjøring – en Tryg vei til lappen

Forskning viser at øvelseskjøring i forkant av førerprøven, reduserer risikoen for ulykker i etterkant. Statens Vegvesen anbefaler å øvelseskjøre 2000 km. For å hjelpe deg å oppnå 2000 km har vi utviklet appen Tryg vei til lappen. Her får du logget hvor langt du kjører, hva du har øvd på og hvor langt du har igjen før målet er nådd. Lykke til!

PS! Har du begynt å øvelseskjøre med en annen app, er ikke det noe problem. Du kan enkelt overføre km til appen vår, Tryg vei til lappen.

Appen er tilgjengelig til både iOS og Android. Link til nedlastning finner du nedenfor:

  • Last ned appen fra App Store:

    app store logo

  • Last ned appen fra Google Play:

    google play logo

Les mer om appen

Her finner du mer informasjon om appen, samt nyttige tips for dere som skal øvelseskjøre.

Tryg vei til lappen