Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Vi forsikrer kjæledyrene våre som aldri før

Aldri har vi brukt så mye penger på å forsikre hunden eller katten vår som nå. Mer enn 200.000 kjæledyr er forsikret, og nordmenn betalte 638 millioner kroner i fjor for å forsikre sine firbeinte venner. 

Ung gutt holder sin svarte, lille hund

– Antallet forsikrede kjæledyr har steget med hele 20 prosent siste år hos oss, og denne trenden ser ut til å fortsette. Veterinærbehandling er dyrt, og kostnaden med en forsikring er lav i forhold til det en sykdom eller skade på hund eller katt kan koste å behandle, sier Ole Irgens, kommunikasjonssjef i Tryg Forsikring.

Behandling kan bli dyrt

Ved nyttår var over 208.000 kjæledyr forsikret her i landet, viser tall fra Finans Norge. Antallet kjæledyr som er forsikret har nær doblet seg siden 2013, og årlig opplever Tryg å få en rekke henvendelser som gjelder skader på kjæledyr.

– Skader på spesielt hunder kan i de verste tilfellene bli veldig dyrt. Omfatter det langvarig behandling og kirurgiske inngrep snakker vi om kostnader på flere titalls tusen kroner. Mange kjøper forsikring for å sikre en rask behandling i tilfelle ulykker og skader. I tillegg dekker de beste hundeforsikringene tann- og tannkjøttsykdommer, huggormbitt og valpeforsikring, sier han.

Veterinær på video

At flere og flere nordmenn velger å forsikre sine firbeinte venner har medført at nye tjenester har oppstått, senest veterinærbistand over video.

– Våre kunder har en god stund hatt tilgang til veterinærbistand over videotjenesten FirstVet. Dette har vært en stor suksess, og vi ser at mer enn halvparten av de som bruker denne tjenesten ikke trenger å møte fysisk hos veterinær etterpå, sier Irgens.

Dyreforsikring gjelder normalt for hund, katt og hest og dekker veterinær- og behandlingsutgifter hvis dyret blir skadet eller syk, samt erstatning hvis dyret blir borte eller dør.

Det finnes anslagsvis 560.000 hunder, 750.000 katter og 125.000 hester i Norge.

Forsikring for kjæledyr 

Veterinærutgifter kan fort bli en betydelig utgift ved sykdom eller skade. Med vår forsikring for kjæledyr får du økonomisk frihet til å behandle dyret ditt på en god måte dersom noe galt skulle skje.